Tervetuloa

.

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Huhtikuun marttatoiminta

to 4.4. klo 18 Reilun kaupan ilta, Jamin auditorio (Hoiskontie 25)
Tule kuulemaan mistä Reilussa kaupassa on kysymys, näkemään kuvia Ghanan viljelmiltä ja maistamaan reiluja kahveja. Esillä erilaisia Reilun kaupan tuotteita. Illan vetäjänä reiluttaja Pirjo Kunnari.

ti 9.4. klo 18 Uusien jäsenten koulutus, Nuorisoseura.
Koulutustilaisuus uusille martoille tai vaikka jo pidempäänkin mukana olleille, jotka haluavat päivittää marttatietämystään. Marttana marttajärjestössä - mitä haluan olla: rivijäsen, aktiivinen toimija, sivustaseuraaja vai jotain muuta! Luottamusmarttana yhdistyksessä! Luottamusmarttana piirissä! Marttailua on liikkeellä - mitä ja miten? Tule mukaan!
Ilmoittautumiset: Saaralle (saara.susiluoma@opettaja.fi, 045-2636572) tai http://www.martat.fi/piirit/keski-ja-etela-pohjanmaa/tapahtumakalenteri/uusien-jasenten-koulutus-alajarvi/

ti 16.4. klo 18 Martta-ilta: Kauniit huivit sormilla neuloen, MLL
Neulotaan huiveja erilaisista langoista sormia puikkoina käyttäen. Helppo tekniikkia soveltuu kaiken taitoisille, kokoisille ja ikäisille sormille. Opastajana Anne Nenonen Paaposta. Tarvikkeita ostettavissa.

ma 22.4. klo 18 Martta-ilta: Verkkokassi- ja tumppuilta, MLL
Jatketaan hahtuvatumppujen neulomista ja verkkokassien virkkaamista.

to 25.4. klo 17.30 Martta-ilta: Arpajaispalkintotalkoot
Tehdään arpajaispalkintoja Rokulipäivien arpajaisiin. Helpoista hommista löytyy varmasti kaikille jotakin!

ma 29.4. klo 18 Mennään Muodin Top-Pisteeseen tutustumaan kesän muotiin. Tilaisuudessa opastusta, kahvittelua, arvontaa. Tervetuloa!

Toimintakalenteri päivitetty

Vasemmasta reunasta löydät linkin toimintakalenteriin. Siellä on kerrottu kaikista tämän vuoden tapahtumista kaikki tarkemmat tiedot, mitä tällä hetkellä on olemassa. Sitä päivitetään pitkin vuotta eli uusia tapahtumia voi tulla tai joitakin peruuntua. Myös tarkennuksia lisätään tarpeen mukaan. Ilmoitamme ajankohtaisista tapahtumista tässä blogin etusivulla ja paikallislehtien seuratoimintapalstoilla. Tervetuloa mukaan toimintaan! Ja muista, että voit aina tulla mukaan, vaikket olisikaan marttojen jäsen - toimintamme on kaikille avointa!

PS. Pahoittelut siitä, että toimintakalenterin muotoilut vähän vaihtelevat, en nyt ehdi ihmetellä, mistä ne saisin pois. Sisältö olkoon tärkein.

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Uusien jäsenten koulutusta 9.4.


Koulutustilaisuus uusille martoille tai vaikka jo pidempäänkin mukana olleille, jotka haluavat päivittää marttatietämystään! Eli kaikki jäsenet tai jäsenyydestä kiinnostuneet ovat tervetulleita.

-      Martat tänään ja tulevaisuudessa!

-      Marttana marttajärjestössä - mitä haluan olla: rivijäsen, aktiivinen toimija, sivustaseuraaja vai jotain muuta!

-      Luottamusmarttana yhdistyksessä! Luottamusmarttana piirissä!

-      Marttailua on liikkeellä - mitä ja miten? Tule mukaan!

Koulutus järjestetään Nuorisoseuralla (Sairaalatie 9) klo 18 alkaen. Ilmoittaudu ja innosta myös marttakaverisi mukaan! Ilmoittautua voit tästä linkistä tai Saaralle: saara.susiluoma@opettaja.fi, 045-2636572.

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Maaliskuun marttailuja

Tiistaina 12.3. kokoonnumme MLL:lle klo 18 käsitöiden parissa. Edelleen on mahdollista ostaa hahtuvaa (musta, harmaa, valkoinen) ja tehdä tumppuja tai sitten voi aloittaa virkkaamaan muovikasseille kestävää vaihtoehtoa verkkokassia. Tuo mukanasi kalalankaa tai vastaavaa vahvaa lankaa ja käsialasi mukainen virkkuukoukku. (Kalalankaa saa paikallisista Hapahallista ja Tokmannilta tai PohjanAkasta). Toki voit tulla myös muun käsityön kanssa juttelemaan ja tapaamaan muita marttoja.
 
Ruusut kukkimaan! Tiistaina 19.3. askarrellaan MLL:lla klo 18 paperikukkia. Tuo mukanasi vahvaa paperinarua kaksi vyyhtiä ja pieni vyyhti paperilankaa (tarvikkeita saa mm. Tiimarista). Jos omistat kuumaliimapistoolin, ota sekin mukaan. Ohjaajina Rauha ja Seija. Lisätietoja Anjalta, 0400-621115
 
Keskiviikkona 20.3. on palaveri klo 18.00. MLL:n tiloissa puutarha-asioista kiinnostuneille. Otamme ilolla kaikki puutarha- asioista kiinnostuneet niin aloittelijat kuin pidemmälle ehtineet harrastajat mukaan toimimaan tai vain viihtymään perustettavaan puutarharyhmään. Kaikille yhteistä ohjelmaa on jo suunniteltu valmiiksi mm. retki Türin kukkamarkkinoille. Lisätietoja antaa Marketta, 0400-530364




10-vuotisjuhlissa saatiin jo esimakua verkkokasseista...